14 juli 2011

Redigering

När jag kom hem från jobbet idag började jag så smått att redigera sm-bilderna. Känns som att dom inte behöver så mycket puts, och det är skönt. Det är alltid mitt mål med en fotografering, bilderna ska bli så bra så att dom knappt behöver någon redigering. Den här bilden har jag bara ljusat upp lite och lagt på skärpa. Sen har jag faktiskt tagit bort den otroligt störande och fula lyftkranen ,eller vad man kallar den. Kändes som den åt upp varenda bild med sin klargula färg och kamerakillens gröngula väst. Jag vill att hästen ska få skina ensam med sitt utryck och utstrålning.

Före:
Efter:

Hur mycket tycker ni att det är okej att fixa till efter att bilden är tagen?

1 kommentar:

  1. Så mycket man vill, haha. Men inte så att man ändrar typ... aa, så att det inte blir verklighetstroget. Om du förstår? :)

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se