06 juli 2011

Peeeeeppp!

Nu packar jag inför årets största jobb, islandshäst SM! Det gäller det att inte glömma något, allt ska med. Ska försöka uppdatera så mycket jag hinner men jag lär ha fullt upp med jobbet. Vad jag har hört så ska det bli ett riktigt bra SM i år och jag kommer glida runt med press-armband och komma in lite här och där. Imorgon går bilen kl6... men jag vill åka redan nuuu!

Jag har bara en önskan inför dom här fyra dagarna, det måste bli fint väder! Så kanske jag slipper använda kamerans nya "regndräkt".

2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt att fota islandshäst SM....! Typiskt nog är jag bortrest då.. Jättefin blogg, lycka till!

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se