01 juli 2011

Meetingdag 1

Första dagen är avklarad och jag känner en viss stelhet i handlederna. Allt gick fin fint tills batterierna började krångla och inte alls hade lust att samarbeta med mig. Nya batterier är på väg så förhoppningsvis ska det problemet lösa sig...
Fick i alla fall fota många fina ekipage och ridhuset hos Zeger RC var verkligen jätte bra att fota i, ljust och bra läktare. Med så här bra förutsättningar så kanske jag även fotar samma tävling fast för storhäst om några veckor. Men jag har två dagar kvar av den här helgen så nu får jag ta och skynda mig med uppladdningen av bilderna så jag kan få sova nån gång...

1 kommentar:

  1. Hej!
    Beundrar många av dina bilder, men vad är grejen med att kapa ryttarens huvud samt hästens huvud och ben? Förstår inte.

    MVH
    Linnea

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se