01 juni 2011

Om Jessica!

Jag som driver bloggen heter som ni kanske redan vet Jessica Stene, jag är 24år gammal och bor på södermalm i Stockholm. Jag arbetar på heltid som frilansande fotograf specialiserad på kommersiellt fotografi såsom reklam- och produktfoto. Men jag är även hästfotograf, den här bloggen handlar mest om det sistnämnda...

Jag började fotografera när jag var runt 13år. Med åren växte sig intresset större och 2011 avslutade jag min fotografiska utbildning på Berghs School of communication i Stockholm.
Jag har arbetat som ackrediterad fotograf på många stora tävlingar och varvar det med porträttfotograferingar och andra små & stora jobb.Det är mest hästar som syns i min sökare, Jag är kanske den enda hästfotografen i Sverige som inte själv håller på med hästar (?) Det ger mig nog en del fördelar och andra synsätt än om jag hade varit mitt i sporten. Så varför hästar? Visst dom är vackra och så, men för mig handlar det mest om en fascination för människans relation till hästen. Hästvärlden är en väldigt speciell, den kan vara hård och mjuk om vartannat. Jag vill vara en åskådare av den världen och använda min kamera som fönstret ut mot den.

I bloggen får ni följa mitt arbete, mina bilder och även en del av min vardag. Jag försöker bjuda på lite fototips då och då för jag vet att det är väldigt uppskattat. För att inte missa ett enda inlägg så kan du alltid prenumerera på bloggen på Bloglovin'! Och har du några frågor är det bara att lämna en rad i kommentarsfälten eller maila mig på jessica@jessicastene.se :)

Glöm inte att besöka min hemsida!

13 kommentarer:

 1. Jag ville bara att du ska veta att det finns någon på S.s som använder dina bilder och säger att det är hon sm tagit dem. (s.s = stallet.se)// Erika L

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Jag bara undrar om jag kan få tillstånd att använda dina bilder på s.s (stallet.se) om jag skriver att det är du som har fotat? :)
  mejla svar: little_pownii@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  1.Jag undrar om jag får använda dina bilder på stallet.se, jag lovar att säga att jag har tillstånd av de och om nån frågar så säger jag att det är den här sidan. Går det bra?
  2. Jag brukar fota med mobilen (har ingen kamera en så länge) och undrar om du skulle kunna lägga ut några tips om hur man får bra bilder på mobilen... Mvh Anonym.

  SvaraRadera
 4. Hejsan jag undrar om jag kan få låna bilder till s.s? Jag skriver att det är du som har fotat ^^

  SvaraRadera
 5. Mejla den kommentaren där uppe till: Teddybjornens@hotmail.se

  SvaraRadera
 6. Hejsan jag undrar om jag kan få låna några bilder till s.s? Jag kommer förståss ha kvar copyrighten. ^^

  svara i denna kommentaren <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tyvärr lånar jag inte ut mina bilder till stallet.se.. Har skrivit ett inlägg om det här, http://www.jessicastene.se/2011/07/stalletse.html

   Radera
  2. Välkommen till PAYLESS LÅN FIRM - en unik lån hitta tjänsten för alla!

   Vill du ha ekonomiska problem eller om du vill uppfylla den drömmen till dig med pengar? Behöver du ett lån för att betala dina räkningar, starta eller utöka din verksamhet?

   Vill du ha svårigheter att få ett lån från hårda långivare eller banker på grund av deras höga lånekostnader / krav? Behöver du ett lån för någon legitim anledning?

   Då oroa dig inte mer eftersom "PAYLESS LÅN FIRM" har kommit att erbjuda lån till intresserade sökande både lokalt och utomlands oavsett kön eller plats, men ålder måste vara minst 18 år och uppåt. Att komma tillbaka till oss för en förhandling på det belopp du behöver skulle vara klokt beslut.

   Warm Regards,
   James Edwards
   Svara på detta mail: payless.loanfirm@gmail.com

   Radera
 7. Haha helt otroligt att folk frågar när du klart och tydligt skrivit att du inte lånar ut till s.s. Små barn alltså...

  SvaraRadera
 8. Skulle vara roligt om du kom till Täby Ryttarcenter någon gång för att fota på tävlingarna! :)

  SvaraRadera
 9. Hej alla, jag letade efter ett lån för att rädda min verksamhet när certifierade lånegivare hjälpte till vid den perfekta tiden. Även om jag hade en hemsk kreditpoäng, brydde de sig inte om och hjälpte mig hela processen. Just nu som en tacksam varelse använder jag detta medium för att ge råd till alla där ute som är i behov ekonomiskt att inte tveka att kontakta Mr. Larry Coleman för mer information.

  E-post: CERTIFIEDLOANLENDERS@GMAIL.COM
  Webbplats: HTTP://CERTIFIEDLOANLENDE.WIX.COM/LOAN

  SvaraRadera
 10. Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

  SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se