14 maj 2011

Plugg

Har funderat på att utöka min kunskap och mitt kontaktnät genom att gå en tung fotoutbildning. Nu är bara frågan vilken jag ska gå, Jag har haft två olika skolor i huvet, första är Fotoskolan sthlms fotolinje och den andra är Kulturamas fotografutbildning. Båda är riktigt bra fast på lite olika sätt och båda är tvååriga. Fotoskolan sthlm känns mer konstnärlig och det är mycke självstudier men såklart även mycke lärarledda lektioner. Kulturama känns mer teknisk och är uppdelad i två delar, fotolinjen och högre fotografiskutbildning. Där varvas både digital och analog teknik, på Fotoskalan sthlm är det bara digital. På kulturama ingår en bärbar mac i priset, vilket det inte gör på fotoskolan sthlm. Dessutom bor jag ju granne med kulturama!
ååh kan man inte bara gå båda två, samtidigt!

Så dagens stora fråga är:


eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se