08 april 2011

Kategori

Jag har suttit och funderat på om det finns någon bra kategori jag kan lägga till. Nu har jag kommit på det, den konstigaste kategorin nånsin: Lunchbilder. Bilder på hästar som äter lunch, och dom kommer självklart läggas ut vid lunchtid. Själva idén med kategorin är att visa hur lätt det är att hitta bra motiv, Man behöver ingen välputsad häst som står på en solig äng. Det går lika bra med lera och en hötuss i mungipan. Är du bästis med din kamera, vilken kamera det än är, så får du bra bilder... från alla motiv.

Och för mej som älskar dokumentärt foto så är det här perfekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se