13 april 2011

Just Like Iceland

Nu kommer äntligen en liten sammanställning av dom bästa bilderna från fotograferingen med Eve och Klaki som jag hade för någon vecka sen. Ni undrar säkert varför Klaki är så lerig, men det var precis så jag ville ha det! :D Ringde Eve och fick höra att Klaki var jätte smutsig och att det låg en tjock dimma över hela Häringe, Då fick jag genast idén att ha en fotografering med islads-tema.. så det var bara att köra med gasen i botten så jag inte skulle missa dimman. Glömde till och med att ta med mej ett par ler-tåliga skor, så nu är mina sneakers ganska så gråa...
Men är riktigt nöjd med resultatet!!
Den här är min favorit!

2 kommentarer:

  1. Åh vilka härliga bilder! Du är riktigt duktig!
    Jag tycker dock att texten är jobbig att läsa på din blogg, person,igen föredrar jag svart text så man ser den ordentligt.. :) Annars en jättefin blogg!

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara bilder, verkligen!!!

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se