24 mars 2011

Tillbaka

Jag har inte riktigt hunnit med bloggen under några dagar och sånt är ju lite tråkigt. De har vart en massa saker som har kommit i vägen.. Bland annat har jag börjat på ett nytt jobb som ska hjälpa mej att casha in lite extrapengar, det är verkligen behövligt!
Nu ska jag köra iväg till Häringe för att kolla på några ridlektioner och senare ikväll ska jag se ett av mina få favorit tvprogram, Sveriges värsta bilförare...bara för att jag själv har körkort och kan skratta åt de ;)

Nu ska de bli ordning på bloggandet!

Marie & Mange

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se