08 mars 2011

Mina Katter

I brist på annat tänkte jag göra en pressentation av katterna som bor hemma hos mej...


Siv "Zippan"
Hon är 7 år om jag mins rätt, jag glömmer alltid hennes ålder. Hon är lite småtjock, glad och skygg för män av någon konstig andledning. Skulle man lägga ihop hur mycke hon har kostat på alla veterinärbesök så skulle de bli en himla massa pengar! Hon har bland annat fått blodtransfusion, fått magen öppnad och har någon okänd allergi. Men hon är värld alla pengar i världen. Världens gulligaste!

Zita, Vesslan, Vessi, Mexiko, Coucom.... (Många olika namn!)
Hon är yngst, bara 1år. Hon är en jätte busig och verbal katt, hon brukar säga mamma till mej.
När hon får mat så måste hon "give me five", en liten trick-katt helt enkelt.
Hon och Siv brukar leka och brottas vilket Vessi tycker är jätte kul, tror dock inte att Siv är lika road, hon brukar lägga sej ner och ge upp.

Velour "Velle"
Hon är riktigt gammal, minst 17 år! det är ingen som riktigt vet hur gammal hon är. Hon är en deltids-stallkatt, hon bor i stallet på sommarhalvåret och i stan på vintern. Hon klarar inte längre av ett uteliv på vintern när hon är så gammal. Det märks verkligen att hon är gammal, lite virrig och så. Men hon är världens gosigaste katt, skulle hon få välja skulle de alltid vara någon som klappade på henne. Tror dessutom hon kan ha världens minsta kattögon, dom är aldrig mer öppna än vad dom är här på bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se