03 mars 2011

JobbJobbJobb

Den här dagen har jag baaara suttit vid datorn, helt sjukt. Världens finaste väder ute och jag hinner inte gå ut. Bara massa tråkigt planeringsarbete hela dagen, men nu har jag i alla fall bokat in villka tävlingar jag kommer besöka i vår. Kommer bli super bra!
Hoppas det blir lika fint väder imorrn så jag kan få lite sol på mej.
Katten var sådär lagom road av mej. haha

2 kommentarer:

  1. sv; tackk så jätte mycket!:)
    fin blogg!

    // emmahellgrenn.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Åh vilken otroligt trevlig blogg! Älskar bilderna!

    SvaraRadera

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se