31 mars 2011

Good News

Nu ska ni få höra något kul! Jag har precis startat ett samarbete med Equipe, som är Sveriges största systemutvecklare inom ridsport! Jag kommer fota tävlingar och bilderna kommer säljas genom Equipe till ryttare och annat folk. Det känns verkligen som en ära att få vara en del av Equipe gänget. Jag är riktigt peppad och vill bara sätta igång NU!
Men jag kommer inte hinna ta första tävlingen förns om några veckor.
För övrigt så har jag börjat mitt nya "svensson-jobb" som jag kommer ha vid sidan av fotandet, ett riktigt kul jobb med en massa skönt folk. Så jag är rätt glad för stunden :)

Gammal rutten bild

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

- Jag fotar med en Canon 5D mark II. se "kamerautrustning" i huvudmenyn.

- Jag lånar inte ut bilder till stallet.se eller liknande.

- Om du har frågor om jobb eller bokningar kontakta mej gärna på jessica@jessicastene.se